URGENT

Agüera afirma que ERC fa els mateixos projectes de l’anterior govern però maquillats

Compartiu aquesta història

La regidora portaveu del PSC a l’Ajuntament de Palafolls, Dolors Agüera, va ser ahir la convidada del programa Assumptes Interns de Ràdio Palafolls. Des de la Masia de Can Florenci, la socialista va repassar els primers mesos del nou mandat i, igualment com ja havien criticat els altres representants socialistes, Agüera creu que l’actual govern no ha fet res de nou i que s’ha limitat a continuar fent els projectes de l’anterior executiu, maquillant-ho amb un canvi de nom perquè sembli nou.

Agüera defensa que les frases al·legòriques per Nadal eren un element singular de Palafolls que es podrien haver combinat amb la nova decoració, i ho posa d’exemple per evidenciar, diu, les ganes de trencar amb tot el que feia l’anterior govern municipal.

Sobre la recollida d’escombraries, la socialista defensa el sistema actual i repta al govern a rescindir el contracte i a implantar el sistema de porta a porta.

També creu que, si el govern ha detectat incompliments flagrants del contracte de neteja viària, hauria de rescindir-lo, i explica que mentre ells governaven havien requerit formalment a l’empresa el compliment de les condicions marcades al contracte.

Sobre el tracte amb l’oposició, Agüera creu que l’actual govern no dignifica la seva tasca. Considera que les informacions arriben tard als equips de l’oposició, i recomana a ERC escoltar plens del passat per veure com s’allargaven en les preguntes quan ells eren a l’oposició. De fet, Agüera creu que els plens actuals s’allarguen, no per les preguntes dels equips de l’oposició, sinó per les respostes del govern i el punt d’informacions de presidència.

La regidora socialista explica que la urbanització de Ciutat Jardí estava molt malament quan es va fer el projecte de reurbanització, i recorda que el projecte es va aprovar i que els tècnics no van reportar incidències remarcables. De tota manera vol esperar a conèixer què diu l’auditoria encarregada per l’Ajuntament.

Sobre la remodelació del carrer Roig i Jalpí, Agüera explica que ells volien refer un carrer i no una via ràpida, i no entén com no s’han elevat els passos de vianants a la zona per evitar que els vehicles vagin ràpid en aquest carrer. Recorda, a més, que encara falta renovar l’avinguda Pau Casals amb el canvi de canonada d’impulsió.

La regidora socialista nega el desgavell econòmic i organitzatiu en el servei de jardineria, i lamenta que amb el nou contracte que es traurà a licitació, segurament, no permetrà que continuïn les dues empreses socials actuals, almenys no com fins ara, dividint-se les feines.

 

Recupera l’entrevista sencera a la regidora Dolors Agüera:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics