URGENT

Malgrat perfila com serà el seu futur equipament juvenil

Compartiu aquesta història

El municipi té encarregat un pla d’usos que proposarà com s’haurà d’articular el nou equipament jove que està dissenyant el consistori malgratenc.

De moment, per ajudar a saber les necessitats dels joves del municipi, s’ha engegat una enquesta en línia que ajudarà als redactors del Pla d’Usos sobre què hauria de tenir aquest nou equipament.

L’enquesta, adreçada a joves d’entre 12 i 29  anys, pregunta sobre quins serveis i activitats hauria de tenir aquest nou centre de joves i apunten als serveis d’espai per estudiar, punt d’informació, assessorament laboral o estudiantil així com la possibilitat d’oferir activitats culturals, artístiques formatives o lúdiques.

L’enquesta en línia, que encara estarà uns dies més en marxa, també qüestiona sobre les necessitats horàries que hauria de tenir aquest nou centre juvenil i quin seria el principal motiu per visitar-lo.

Amb aquestes respostes el consistori vol ajudar a dissenyar el nou espai juvenil. De tota manera, l’àrea de joventut ja avisa que els resultats d’aquesta consulta en línia no són vinculants i que només són una orientació que s’incorporarà a l’informe final del procés, que es podrà consultar una vegada finalitzi el pla d’usos.

El consistori contempla algunes opcions per ubicar aquest espai jove. El més ben valorat actualment és a l’espai de la Immaculada, al carrer Marañon de Malgrat.

Podeu accedir a l’enquesta en línia aquí: Enquesta sobre un futur equipament jove

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics