radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Últims passos perquè es constitueixi l’Associació de Veïns Palafolls Centre
, / 386 0 0

Últims passos perquè es constitueixi l’Associació de Veïns Palafolls Centre

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Últims passos perquè es constitueixi l’Associació de Veïns Palafolls Centre

Avui divendres, els representants d’aquesta entitat veïnal es reuneixen amb l’Ajuntament de Palafolls per fer els últims tràmits que els serviran per constituir-se, de forma definitiva, com a associació.

La de Palafolls Centre és l’última de les entitats de veïns del nostre municipi que s’ha activat en els darrers mesos, igualment com ho han fet les de Sant Lluís o Santa Maria. Les tasques per crear l’associació ja fa mesos que es troben en marxa, i només els falta inscriure’s al registre d’entitats de Palafolls.

Juan Francisco Ramírez, president de l’Associació de Veïns Palafolls Centre, explica que l’objectiu, com tota entitat veïnal, és ser la veu dels residents del barri i fer escoltar les demandes dels ciutadans a les administracions.

La creació de la nova Associació de Veïns Palafolls Centre s’ha vist condicionada per l’afectació de la pandèmia de Covid-19, que ha alentit els tràmits necessaris perquè pogués constituir-se i els ha impedit fer reunions amb normalitat.

Malgrat tot, un cop l’associació ja estigui constituïda i amb tota la paperassa enllestida, es vol començar a treballar i a donar-se a conèixer als veïns del centre. Degut a la situació actual, Ramírez explica que estan estudiant la possibilitat de fer una trobada de forma telemàtica perquè els residents puguin reafirmar la junta directiva de l’entitat, que compta amb una pàgina de Facebook on ja superen els 340 seguidors i que els servirà com a plataforma de comunicació.

L’Associació de Veïns Palafolls Centre treballa ara per agrupar el màxim possible d’habitants del barri, per tal de començar a caminar i ser l’espai de representació d’aquesta zona del nostre municipi.