URGENT

Els equipaments esportius a l’aire lliure de Palafolls podrien tornar a l’activitat dilluns

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls treballa amb la possibilitat que a partir de dilluns que ve, dia 23, puguin reobrir-se els equipaments municipals de caràcter esportiu a l’aire lliure.

Aquesta opció és la que està damunt la taula del consistori si finalment tira endavant el pla de desescalada que planteja el Govern català de cara a les properes setmanes.

Jordi Fitó, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, explica que si tot plegat tira endavant dilluns podria retornar l’activitat a les dues pistes exteriors dels pavellons, la pista d’atletisme de la Figuerassa i el camp de futbol municipal.

En aquest sentit, demà divendres està previst que se celebri una reunió entre l’Ajuntament  i les entitats esportives de Palafolls per comunicar-los la nova situació a partir de la setmana que ve i per organitzar els horaris d’utilització dels equipaments i el calendari d’entrenaments.

En aquest sentit, Fitó recorda que amb el toc de queda nocturn en vigor cal replantejar-se les sessions, i que cal fer-ho compatible entre tots els clubs.

Ja fa més d’un mes que va anunciar-se l’aturada de les competicions esportives no professionals d’àmbit català, i diverses setmanes també des que es va suspendre l’activitat esportiva arran de les noves mesures per fer front a la Covid-19 i als efectes de la segona onada de la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics