URGENT

L’Ajuntament ofereix una nova formació a les entitats centrada en l’elaboració del projecte associatiu

Compartiu aquesta història

El passat mes d’octubre, des de la regidoria d’Entitats de  l’Ajuntament de Palafolls s’oferia una primera sessió formativa adreçada a les associacions del municipi i que girava entorn a les fonts de finançament.

Ara, el consistori vol continuar apostant per aquest tipus de formació per a les entitats, i ha preparat pels propers dos divendres -dies 13 i 20- dues sessions formatives en línia. Aquest cop, l’objectiu serà donar suport a les entitats a l’hora d’elaborar el seu projecte associatiu.

Mari Parra, tècnica de l’àrea d’Entitats, explica que el projecte és una eina que serveix a l’associació per donar-se a conèixer, treballar en xarxa, buscar oportunitats fora i, sobretot, trobar vies de finançament.

Les dues sessions es faran via en línia, degut a les circumstàncies actuals. La primera, que es durà a terme aquest proper divendres, explicarà com implantar i fer seguiment del projecte, mentre que la segona sessió, que s’oferirà el divendres dia 20, continuarà en la mateixa línia però centrant-se en les oportunitats que dona el mateix projecte associatiu.

Parra explica que la formació, a banda de les dues sessions previstes, vol oferir també assessorament individualitzat a cadascuna de les entitats participants amb el ponent de les sessions.

Les entitats palafollenques interessades en inscriure’s en aquestes noves sessions formatives han d’adreçar-se a la regidoria d’Entitats a través del telèfon de l’Ajuntament -93 762 00 43- o bé escrivint a l’adreça plf.entitats@palafolls.cat.

Un cop feta la sol·licitud, des del consistori es confirmarà la inscripció i es donarà accés a l’enllaç per poder assistir a les sessions. L’Ajuntament de Palafolls informa que les places per participar a la formació són limitades, per tal de poder oferir una atenció més òptima a les associacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics