Fitó, Escudero i Redondo obtenen bons resultats al Campionat d’Espanya Sub16 d’Atletisme

Aquest passat dissabte es disputava a Castelló, País Valencià, el Campionat d’Espanya de Clubs Sub16 d’Atletisme, on hi participaven les atletes palafollenques Ainhoa Fitó, Núria Escudero i Ariadna Redondo amb el Club Atletisme Canovelles.

Fitó va obtenir un segon lloc en 1.500 metres Obstacles, amb una marca de 5:22.64, a molt poca distància de la tercera classificada.

L’atleta palafollenca en feia aquesta valoració en declaracions al programa Minut a Minut d’ahir d’aquesta emissora.

D’altra banda, Fitó i Núria Escudero van competir també al 4×300, on van obtenir la cinquena plaça amb una marca de 3:07.30. La prova, segons ha explicat la mateixa Fitó, va ser una sorpresa degut a un imprevist i va haver de competir-hi sense pràcticament descans després de l’anterior categoria.

Per la seva banda, Núria Escudero va obtenir el 8è lloc en llançament de disc, disciplina en què participava per primera vegada i on es va oferir per substituir a una companya.

L’atleta palafollenca es mostrava satisfeta ahir d’haver participat en aquesta nova categoria.

Per últim, la també palafollenca Ariadna Redondo va obtenir una cinquena posició en llançament de pes de 3 quilos amb una marca de 9.83.

Redondo explicava ahir al Minut a Minut en què consisteix la seva disciplina i perquè va decidir competir-hi.

Els bons resultats de les atletes palafollenques Fitó, Escudero i Redondo aquest cap de setmana se sumen al bon palmarès que ja venen acumulant tant elles com altres companyes i companys atletes del Club Deportiu Palafolls en altres campionats tant nacionals com estatals en aquests darrers mesos.