URGENT

Se suspèn el Quinto de Malgrat

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar ha decidit anul·lar l’edició 2020 del popular Quinto, que havia de tenir lloc aquest proper mes de desembre coincidint, com cada any, amb les festes nadalenques.

L’entitat ha decidit suspendre l’esdeveniment, que va recuperar-se ara fa 3 anys, degut a la situació actual de la pandèmia i fent cas de les recomanacions i mesures per fer front a la Covid-19.

Francesc Cano, president de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, explica que no s’ha pogut plantejar cap alternativa per celebrar l’acte, per exemple de forma telemàtica, degut a la complexitat que això suposaria.

El quinto de Nadal sorteja cada any diferents productes dels comerços associats a Malgrat de Mar, i fins ara s’havia anat arrelant al calendari nadalenc del municipi.

Tot i la suspensió, enguany, d’aquest esdeveniment, Cano explica que des de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar ja estan preparant una nova promoció nadalenca amb sortejos i que pugui servir, en certa manera, per suplir el buit que deixarà el Quinto.

Actualment, l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar compta amb més de 120 adherits d’arreu de municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics