URGENT

La Policia Local de Palafolls aixeca una vintena d’actes per no respectar el confinament municipal

Compartiu aquesta història

Des de divendres a les 6 del matí i fins avui dilluns a la mateixa hora es mantenia en vigor el confinament perimetral per municipis que ha impedit que les persones sortissin de la seva localitat de residència.

En total, i a partir dels diferents controls que ha fet la Policia Local de Palafolls en aquest sentit al llarg del cap de setmana, s’han aixecat 19 actes-denúncia a persones que viatjaven en cotxe i que s’havien saltat sense justificació el confinament perimetral.

D’altra banda, el cos de seguretat palafollenc ha acabat interposant també 12 sancions per casos de grups de persones que no respectaven les mesures i persones que no duien posada la mascareta.

Miguel Ángel Marín és cap de la Policia Local de Palafolls.

A Blanes, segons han informat fonts del consistori a aquesta emissora, s’han aixecat un total de 86 actes per no respectar el confinament perimetral, així altres per no dur posada la mascareta.

A Malgrat, el nombre de sancions per no respectar les restriccions de mobilitat, així com el toc de queda, ha estat d’11, segons han informat també des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics