radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDilluns, 19:30 -20:00

i després

Minut a MinutDilluns, 20:00-21:00
Can Batlle prepara un taller de grafitis aquest cap de setmana
, / 318 0 0

Can Batlle prepara un taller de grafitis aquest cap de setmana

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Can Batlle prepara un taller de grafitis aquest cap de setmana

Malgrat les circumstàncies actuals de la pandèmia, que han obligat a ajornar o suspendre activitats com la castanyada de Palafolls, el local jove Can Batlle ha pogut impulsar una iniciativa per aquest cap de setmana amb els grafitis com a protagonistes.

Serà el proper dissabte 31 d’octubre, la tarda de la castanyada, quan des del local s’oferirà un taller de grafitis, una de les propostes més demanades a les enquestes entre els joves.

Miquel Roura, tècnic de joventut del local, ha explicat en una entrevista a aquesta emissora que per fer el taller s’ha blanquejat la paret lateral de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, i amb l’ajuda d’un professional de l’àmbit grafiter els nois i noies podran pintar-ne la part central. Es tracta d’Àlex Gómez, que treballa amb el sobrenom d’“Odie”, i que ja des de primera hora del matí estarà preparant la paret perquè els joves palafollencs puguin participar-hi activament a la tarda.

El taller de grafitis organitzat per Can Batlle ha hagut de modificar i adaptar el seu horari també al toc de queda establert des d’aquest passat diumenge, i es durà a terme de 7 a 9 del vespre.

La intenció del local amb aquest taller ha estat donar resposta a les demandes dels joves de la mateixa manera que ha passat amb el parc de cal·listènia o el taller de manga, i poder dinamitzar entre tots el fet de pintar grafitis al municipi habilitant la paret de l’institut de Palafolls perquè es pugui fer amb tranquil·litat i donant a conèixer les creacions dels joves en aquest art urbà.

L’activitat del taller de grafitis està oberta amb inscripció prèvia, que es pot fer a través de les diferents xarxes socials del local jove -WhatsApp, Facebook o Instagram-, enviant un correu electrònic o bé dirigint-se a Can Batlle personalment.

El material per pintar el posen els organitzadors, així com les mesures higièniques, i per assistir-hi cal portar mascareta.