radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Divendres, 23:25-00:00
Inici » S’obre un nou dia de vacunació contra la grip a Palafolls

S’obre un nou dia de vacunació contra la grip a Palafolls

Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 243 0

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit fer una nova ampliació dels horaris de la campanya de vacunació de la grip estacional, que va iniciar-se la setmana passada.

L’alta demanda per vacunar-se ha fet que hagi estat necessari obrir més dies per poder fer-ho, anunciant una primera ampliació a un quart dia i, avui, un cinquè dia. Concretament, serà el dimecres 11 de novembre, al Casal d’Avis del centre, amb un torn de tarda que començarà a les 3 -una mica abans del que era habitual- i que acabarà a dos quarts de 8.

En total, amb la posada en marxa d’aquesta nova jornada es podrà comptar amb unes 200 places més de vacunació, que podran demanar-se igualment amb cita prèvia. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Palafolls es recorda que és necessari reservar dia i hora per vacunar-se, trucant al telèfon del consistori -93 762 00 43- entre dos quarts de 9 del matí i dos quarts de 3 de la tarda, o bé dirigir-se personalment al consistori dins del mateix horari. Per fer la reserva cal tenir la targeta sanitària o el DNI.

Inicialment, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva havia previst 10 hores i mitja de vacunació contra la grip a Palafolls, però finalment l’atenció s’ha acabat ampliant amb 8 hores més.