radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Nou matí de complicacions a la línia R1 de Rodalies

Nou matí de complicacions a la línia R1 de Rodalies

COMPARTEIX-HO
, / 251 0

Els usuaris del servei ferroviari han tornat a patir un nou matí amb retards a la línia R1 del Maresme, i que aquest cop han estat generalitzats a tota la xarxa de Rodalies.

En el cas del Maresme, els retards han començat pels volts de les 7 del matí, superant els 30 minuts, rebaixant-se al quart d’hora a les 9 del matí i normalitzant-se la situació poc després de les 10, segons han informat des del compte de Twitter i han confirmat fonts de la companyia a aquesta emissora.

Segons ha informat Rodalies de Catalunya a través d’un comunicat, els retard a les línies s’han degut a la demora d’Adif en entregar els treballs que està executant a Sants, i que han reduït de forma significativa la capacitat operativa en aquesta estació.

Pel fet de no finalitzar les obres com estava previst en sentit sud tots els trens Regionals i l’R2 sud han de passar per la via 7, una via per on ja passen habitualment els trens de les línies R1, R3, R4 i R12.