URGENT

Identificats 5 menors que llençaven objectes contra els vehicles des de la passera

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre la patrulla de la Policia Local de Palafolls, juntament amb Mossos d’Esquadra, van retenir i identificar 5 joves, tots ells menors d’edat, acusats de llençar objectes des de la passera contra els vehicles que circulaven per la carretera d’accés a la Costa Brava, la B-682.

Segons explica el Sots Inspector de la policia palafollenca, Miguel Angel Marín, una trucada va alertar que aquests joves eren a la passera llençant objectes, suposadament pedres, als vehicles que ahir diumenge a la tarda circulaven per aquesta concorreguda via.

De fet, en un dels llançaments van malmetre el mirall d’un dels vehicles.

Per tal de retenir els joves, es va demanar suport als Mossos d’Esquadra, i van ser conduits a la comissaria de Policia de Palafolls on, pel fet de tractar-se de menors d’edat, es va alertar als seus pares, que van haver de venir a buscar els joves.

Els nois s’enfronten a diferents sancions, a banda del recorregut de la denúncia del conductor afectat.

D’altra banda, segons informa la Policia Local de Palafolls, aquest cap de setmana ha estat més tranquil que els anteriors pel que fa a la pràctica de botellons de cap de setmana.

Tot i això, alguns veïns asseguren que, de nou, s’han tornat a concentrar joves als llocs habituals, com ara la zona de l’Institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics