URGENT

Les pluges d’aquesta nit deixen diverses inundacions i incidències a Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Les previsions meteorològiques de les darreres hores ja ho venien anunciant, i finalment aquesta nit la pluja s’ha acabat confirmant com a protagonista a la nostra zona. A l’Alt Maresme, les precipitacions que han caigut han estat especialment notables a Palafolls, on s’han registrat més de 20 litres per metre quadrat.

L’aigua ha provocat inundacions en alguns carrers i vies del municipi, com ha estat el camí de Sant Genís, la carretera del Caravàning, la carretera B-682 i la zona de davant del Marineland, així com les avingudes del Mar i de la Riera de la Burgada.

Segons ha explicat a aquesta emissora el caporal de la Policia Local de Palafolls Josep Lluís Moreno, el cos local de seguretat ha hagut d’actuar en diferents punts del municipi i en diverses incidències, principalment acumulacions d’aigua. Ha calgut aixecar diverses tapes de claveguera i també ha calgut actuar ajudant a una conductora amb un nadó que ha quedat avariada amb el seu vehicle de matinada.

En el cas de l’acumulació d’aigua de Sant Genís ha calgut la intervenció dels bombers i de maquinària pesada per fer l’extracció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics