URGENT

Alia demana més humilitat al govern local

Compartiu aquesta història

Olga Alia, regidora del PSC a l’Ajuntament de Palafolls, va ser anit la convidada de l’Assumptes Interns, des d’on va repassar l’actualitat del nostre municipi.

La socialista coincideix amb Palafolls en Comú en reclamar més humilitat al govern local en tot el procés d’oposicions per l’estabilització de places. Segons Alia, el govern hauria d’actuar i tractar amb més delicadesa i humilitat a les persones que no superen les oposicions i, per tant, deixen de treballar al consistori.

Alia, que s’estrena en aquest mandat com a regidora a l’Ajuntament, considera que el govern d’ERC vol desmantellar el record i llegat de l’exalcalde Valentí Agustí, i lamenta que hi hagi massa partidisme en la política local.

La socialista va denunciar que el poble es troba brut, i ho exemplifica amb el gran nombre de graffitis que hi ha a la via pública i demana un esforç per erradicar aquestes pintades.

Alia demana al govern local que escolti a la població per saber quins són els problemes de Palafolls i que sigui capaç de reconèixer els seus errors.

Previsiblement, en el proper ple municipal caldrà aprovar les ordenances municipals, i justament la regidora creu que no és moment d’apujar impostos sinó de mantenir-los o, fins i tot, abaixar-los.

En el proper ple, la regidora també proposarà que es permeti l’entrada als equipaments esportius d’almenys un familiar per cada esportista, seguint totes les mesures. Segons Alia això evitaria concentracions de pares rere les tanques o els vidres dels equipaments esportius.

La socialista va valorar positivament la nova revista municipal, El Ganxet, i la nova imatge corporativa presentada divendres.

 

Recupera l’entrevista sencera a la regidora Olga Alia:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics