radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » 300 persones ja tenen cita per vacunar-se de la grip

300 persones ja tenen cita per vacunar-se de la grip

Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 375 0

En poc més de 24 hores ja són prop de 300 les persones que han demanat cita a Palafolls per poder vacunar-se de la grip estacional en la campanya que arrenca la setmana vinent.

Per demanar cita per a la vacunació cal trucar al telèfon de l’Ajuntament o anar directament a la casa consistorial.

Degut a la important afluència de gent i trucades, l’Ajuntament ha hagut de reforçar el servei d’atenció ciutadana, però tot i així els usuaris es queixen d’haver hagut de fer moltes trucades sense resposta.

Un dels elements que alenteix el procés de cita prèvia és la necessitat que els sol·licitants presentin el DNI i la cartilla sanitària per poder reservar hora, per la qual cosa es demana que tothom qui vulgui cita tingui aquests documents a mà en el moment de trucar o anar a l’Ajuntament a demanar hora.

De moment, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reservat 10 hores i mitja per poder vacunar a tota la població de risc, però fonts de l’entitat han assegurat a Ràdio Palafolls que, si cal, s’ampliaran els horaris de vacunació per atendre a la demanda.

Aquesta reserva d’hores, segons expliquen les mateixes fonts, s’ajusta al nombre de vacunacions fetes en la campanya de l’any passat, quan no es va arribar a vacunar al 50% de la població de risc del nostre municipi.

Com era d’esperar, dels 3 torns oberts de vacunació -dos al centre de Palafolls i un a Sant Lluís- els més concorreguts són els previstos al Casal d’avis del centre, on es vacunarà dimecres vinent a la tarda i dimarts 27 al matí.