URGENT

Retornen a classe els estudiants de secundària confinats des de divendres

Compartiu aquesta història

Amb total normalitat han tornat aquest matí la vintena d’estudiants de 1r d’ESO de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls que es van haver de confinar des de divendres i fins ahir després de la detecció d’un positiu en un company de classe.

De moment, cap de les proves fetes divendres ha donat positiu, pel que tots els estudiants han pogut tornar aquest matí a l’institut després de complir 4 dies de confinament.

L’alumne que la setmana passada va donar positiu per Covid-19 feia ja una setmana que no anava a classe i per això el confinament ha estat més curt.

El director de l’institut, Jordi Busquets, explica com han tornat els alumnes avui a classe i anuncia que si no hi ha res de nou, dilluns vinent es reincorporarà l’alumne que ha donat positiu.

Tant l’institut com l’Ajuntament han valorat positivament el bon funcionament del protocol establert per a casos de Covid-19. Tant bon punt es va confirmar el cas, una unitat mòbil del Servei d’Epidemiologia va venir a l’institut per fer les proves PCR als companys d’aula.

Aquest és el primer cas confirmat de Covid-19 a les aules de Palafolls després d’un mes de l’inici de les classes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics