radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Palafolls celebra la Festa Patronal de la Policia condecorant agents i personal municipal
, / 361 0 0

Palafolls celebra la Festa Patronal de la Policia condecorant agents i personal municipal

COMPARTEIX-HO
Inici » Palafolls celebra la Festa Patronal de la Policia condecorant agents i personal municipal

Foto: Ajuntament de Palafolls

Ahir divendres al migdia, el Teatre de Palafolls va vestir-se de gala per acollir al Festa Patronal de la Policia. L’acte, que va comptar amb la participació dels agents del cos local de seguretat, membres del govern local i personal municipal, així com de familiars, va servir per agrair a la tasca dels policies davant del que han estat uns darrers mesos complexos, amb l’afectació del temporal Gloria al mes de gener i la posterior -i també excepcional- pandèmia de la Covid-19.

En un discurs d’agraïment, la 1a tinent d’Alcalde i regidora de Governació de l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla, va voler destacar els valors que, afirma, té el cos de la Policia Local de Palafolls.

Durant l’acte també va parlar el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, que va voler agrair a tots els seus agents la seva tasca en els diferents àmbits i, amb un toc d’humor i utilitzant un símil futbolístic, va voler destacar l’evolució del cos policial des que, ara fa 3 anys, va posar-s’hi al capdavant.

La Festa Patronal de la Policia va servir per condecorar no només als agents del cos palafollenc sinó també a diversos responsables de la Brigada Municipal, el cos de Bombers i els Mossos d’Esquadra, entre altres àmbits.