L’Aleví de Divisió d’Honor del San Luis de futbol sala comença la temporada amb victòria

Aquest dissabte, l’equip Aleví de Divisió d’Honor del CFS San Luis de Palafolls estrenava nova temporada al Figuerassa Arena, on jugava contra el Sant Andreu de la Barca.

Els visitants van encetar el marcador al minut 13 de partit, però 3 minuts després l’equip palafollenc va aconseguir empatar amb un primer gol de Pau Cerdà. Només un minut més tard, Aaron Padilla s’encarregava de firmar el 2 a 1.

Al minut 29, el Sant Andreu aconseguia tornar a igualar el marcador amb el gos del 2 a 2, però altra vegada el San Luis tornava a reaccionar amb només un minut de marge, amb dos gols gairebé simultanis d’Aritz Verard i Aaron Padilla al minut 30.

Al final, 4 a 2 al marcador favorable als palafollencs, que amb aquest resultat sumen els primers 3 punts i se situen en 6a posició de la lliga.