radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Ràdio Palafolls reprèn demà l’Assumptes Interns
, / 247 0 0

Ràdio Palafolls reprèn demà l’Assumptes Interns

COMPARTEIX-HO
Inici » Ràdio Palafolls reprèn demà l’Assumptes Interns

Aquesta emissora ha arrencat avui dilluns la nova temporada de la programació regular, amb la represa de programes com el Palafolls En Xarxa i el retorn d’altres espais habituals de la casa i nous programes que s’aniran coneixent al llarg d’aquests dies.

Una de les propostes que retorna a la graella demà dimarts és el programa Assumptes Interns, que repassa l’actualitat política local amb els diferents regidors i regidores que formen el ple de l’Ajuntament de Palafolls, tant del govern com de l’oposició.

La temporada arrencarà amb una entrevista al regidor del govern Aleix Freixa, encarregat dels àmbits de Promoció Econòmica i consum, Medi Ambient, Món rural, Defensa Forestal, Patrimoni natural i Arxiu Municipal.

Durant les següents setmanes i fins Nadal, Ràdio Palafolls entrevistarà a tots i cadascun dels càrrecs electes del consistori sobre la seva responsabilitat i tasca dins de l’ajuntament, així com de la seva visió sobre la política local.