URGENT

L’Ajuntament celebra aquesta tarda el primer ple després de l’aturada de l’agost

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls celebra aquesta tarda una nova sessió del ple municipal, la primera de caràcter ordinari després de l’aturada per les vacances.

La sessió compta amb un total de 12 punts a l’ordre del dia, i després de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors i de les informacions de presidència, debatrà una proposta de nomenament de jutge de pau substitut.

Seguidament, el ple debatrà l’aprovació del conveni sobre la prestació del projecte de la Campanya Suport Social i Educatiu 2020-2021 àrea de les persones, en el marc de la política activa d’ocupació “Programa treball i formació – Línia Extraordinària Covid-19. El conveni delega parcialment competències de l’Ajuntament de Palafolls a favor del Consell Comarcal del Maresme.

El ple passarà després per dues qüestions de caràcter econòmic, sobre morositat i sobre el període mig de pagament, i seguirà amb l’aprovació dels comptes de la gestió recaptatòria de l’Organisme Autònom Local de Gestió Tributària de l’exercici 2019, així com la gestió recaptatòria referent a les multes de circulació per sancions imposades pel consistori palafollenc durant el mateix any.

El desè punt del ple debatrà l’aprovació del compte general de l’Ajuntament de Palafolls de l’exercici 2019, i s’acabarà amb el debat sobre una nova modificació de crèdit, la dotzena de l’any.

El ple acabarà amb el torn de precs i preguntes, primer dels regidors i regidores del ple i després del públic assistent.

La sessió serà retransmesa en directe pels canals de Ràdio Palafolls, tant pel 107.7 de la FM, per internet a www.radiopalafolls.cat i per streaming a través del Facebook d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics