radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Inici » Una campanya informativa conscienciarà els joves sobre el coronavirus durant el Gràcies Palafolls

Una campanya informativa conscienciarà els joves sobre el coronavirus durant el Gràcies Palafolls

Cultura Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 398 0

Durant les nits de concert de la Festa Major readaptada de Palafolls, el Gràcies Palafolls, es durà a terme una campanya de conscienciació especialment encarada a la gent més jove que gaudirà de la cultura durant les nits festives.

Es tracta d’una campanya impulsada conjuntament des dels departaments de Salut i Benestar i Família, en què a través de la tasca de dos voluntaris de la Creu Roja, s’oferiran dinàmiques i explicacions als joves per conscienciar-los sobre la importància d’adoptar les mesures de prevenció i seguretat davant dels contagis de Covid-19.

Susanna Pla és regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquesta iniciativa, que ja s’ha dut a terme en municipis veïns com Malgrat de Mar, Pineda o Calella, les parelles es passegen per l’espai de la festa entre les 8 del vespre i la 1 de la matinada buscant grups de joves amb qui poder interactuar amb les dinàmiques, i a qui recordaran la necessitat i la importància d’utilitzar mascareta i respectar les distàncies de seguretat.

Els voluntaris duran a terme la seva tasca durant els dies 5, 11 i 12, els tres dies amb concerts encarats al jovent, i actuaran en diferents àmbits del municipi en coordinació amb la Policia Local de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls considera aquesta inciativa com una mesura més per garantir la seguretat durant els actes del Gràcies Palafolls, que començarà aquest proper dissabte.