radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El Mercat Municipal de Malgrat tanca aquest dilluns durant 3 setmanes per obres

El Mercat Municipal de Malgrat tanca aquest dilluns durant 3 setmanes per obres

COMPARTEIX-HO
, / 286 0

Foto: RP

El Mercat Municipal de Malgrat de Mar tancarà aquest dilluns per obres. Així ho ha anunciat el consistori malgratenc, que ha explicat que les tasques serviran per renovar el paviment de l’espai, que té 30 anys d’antiguitat i que actualment es troba en mal estat i és molt relliscant.

Segons ha informat l’ajuntament, les obres s’allargaran aproximadament 3 setmanes, temps durant el qual el mercat romandrà tancat al públic, i substituiran un total de 160 metres quadrats de paviment.

Segons ha afirmat el consistori malgratenc, la decisió de tancar el mercat durant les 3 setmanes va ser adoptada pels mateixos paradistes, després que l’ajuntament els donés dues opcions. Una d’elles era tancar tots només una setmana i les altres 2 alternar-ho entre dos passadissos.

Els treballs per substituir el paviment del Mercat Municipal de Malgrat de Mar tenen un cost de poc més de 21 Mil euros.