URGENT

La Policia Local informa als locals de restauració sobre les noves normatives contra la covid19

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dimarts s’ha implantat noves mesures de seguretat a l’àmbit públic per reduir el risc de contagi de la covid19.

Entre les noves mesures hi ha la prohibició de fumar en espais públics a menys que es pugui garantr un espai mínim de 2 metres amb la resta de persones. 

Més enllà de la limitació del tabac, en la restauració hi ha altres restriuccions com ara el tancament obligatori a la 1 de la matinada i la recomanació de no ajuntar-se més de 10 persones per cada taula.

Des de dimarts la policia local de Palafolls fan pedagogia de la nova normativa entre els bars i restaurants del nostre municipi. Els agents visiten els negocis de restauració per informar de les noves mesures de seguretat en matèria de tabac, dels nous horaris de tancament obligatori o de les mesures de distància entre clients i la barra entre d’altres. Ho explica Miguel Angel Marin, sots inspector de la Policia Local.

La implantació de les noves mesures ha deixat imatges de fumadors separats a 2 metres de la resta de companys de taula. Per això, i amb les limitacions d’espai actuals, la Policia recomana als empresaris locals que es prohibeixi fumar a les terrasses i que els fumadors s’hagin d’allunyar dels bars per fumar. Sobre el tancament a la 1 la policia recorda que també és pel cap de setmana, tot i que no preveu problemes al nostre municipi, ja que no té d’una gran oferta d’oci nocturn.

Sobre l’horari de tancament la policia explica que hi havia dubtes i recels en respectar les normes, però que els agents del torn de nit s’encarreguen de fer complir aquesta nova normativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics