radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » Elevaran els passos de vianants que comuniquen amb les escoles

Elevaran els passos de vianants que comuniquen amb les escoles

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 438 0

L’Ajuntament de Palafolls ha començat els treballs per millorar la seguretat dels accessos a la zona escolar del nostre municipi. Una de les primeres actuacions previstes, i que aquests dies ja s’està executant, és l’elevació dels actuals passos de vianants que comuniquen amb les diferents escoles. 

Un cop s’aixequin aquests passos s’aconseguirà que els vianants no hagin de baixar de la vorera per creuar, ja que serà una única plataforma. A més, els vehicles que transiten per la zona hauran de disminuir la velocitat per salvar aquests passos de vianants que actuaran com a ressalts, millorant la seguretat de la zona del campus de primària. Susanna Pla és regidora d’ensenyament de Palafolls.

Aquestes accions formen part d’un ampli projecte de millora de la seguretat que ja s’ha anat desenvolupant i que encara té altres objectius a curt i mig termini amb la intenció de prioritzar i augmentar la seguretat dels infants i les famílies a la zona escolar.

A Palafolls les dues escoles de primària són una davant de l’altre, pel que en les hores punta s’hi apleguen centenars de nens i nenes i les famílies, així com molts vehicles.

El consistori desplega aquestes mesures per maximitzar la seguretat de vianants i conductors en aquest punt del municipi.