radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Esgotades les places per la Festa a la Piscina de la Ràdio

Esgotades les places per la Festa a la Piscina de la Ràdio

COMPARTEIX-HO
, / 371 0

Aquest divendres, coincidint amb les festes de Santa Maria, aquesta emissora organitza una festa nocturna a la piscina de Palafolls. Es tracta, simplement, de la possibilitat de banyar-se de nit a la piscina, de 8 del vespre i fins les 11, amb música amb DJ.

L’actual situació de la pandèmia  del coronavirus obliga a reduir dràsticament el nombre de participants a la festa. Només 120 afortunats podran accedir gratuïtament a la piscina en aquesta festa organitzada per la ràdio amb el suport de l’Ajuntament. 

A més, tots els participants hauran de dur mascareta, hauran d’aplicar-se gel hidroalcohòlic abans d’entrar i hi haurà control de temperatura a l’accés de la piscina, que prèviament haurà estat netejada. 

Les mesures de seguretat es completen amb la prohibició de menjar o beure dins la instal·lació, com ja passa en l’activitat habitual de la piscina aquest estiu.

Per participar a la festa calia enviar un missatge de whatsapp o trucar a la ràdio indicant el nombre de persones de la reserva i ara es confirmarà a aquells que sí podran venir a la festa, segons estricte ordre de demanda i fins esgotar L’aforament. La demanda ha estat superior al nombre de places, pel que alguns dels grups que han demanat plaça no podran venir a la festa de RP.

A les 8 del vespre s’obriran les portes i es podrà accedir a la piscina on hi haurà la música dels Selecta Events i la vigilància dels socorristes i dels organitzadors que vigilaran que tothom respecti les normes de seguretat per gaudir d’una festa segura tot i la situació actual.