radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Tots els contactes dels contagiats al caravàning donen negatiu

Tots els contactes dels contagiats al caravàning donen negatiu

Salut Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 700 0

Divendres, un cop es fa confirmar la presència de 3 persones contagiades per la covid 19 al caravàning el Departament de Salut va iniciar el rastreig dels contactes dels afectats per tal de practicar-los una PCR. Aquest matí Salut ha confirmat que totes les PCR fetes a persones del caravaning, les més properes als casos positius, han donat negatiu. Per José Ramon Alvárez, president del Caravàning, això demostra que són casos importants i que no hi ha cap brot al coronavirus al complex.

En tota s’han fet 25 proves a tots els contactes directes dels 3 positius.  Dijous es confirmava que un treballador del bar del centre estava contagiat de covid-19 i va ser apartat del servei i aïllat a casa seva. Al vespre dos socis del caravàning confirmaven que també havien donat positiu per  coronavrirus, però en proves que s’havien fet als seus llocs de residència habitual. Ràpidament el caravàning va tancar espais públics i, coordinats per salut, els 25 contactes més directes dels contagiats van fer-se la PCR al Cap de Malgrat de Mar. Ara que totes les PCR han donat negatiu, el centre reobrirà espais, tot i que prendran mesures encara més restrictives, per exemple, a la piscina i zones comuns.

Els 3 casos de coronavirus detectats al caravaning no computen en el total de casos al nostre municipi, ja que són persones que no estan empadronades a Palafolls ni hi viuen regularment. Des del març i fins a dia d’avui s’han confirmat 35 casos de coronavirus al nostre poble.

Alvarez agraeix la predisposició i la rapidesa de l’Ajuntament de Palafolls i del Departament de Salut, així com la feina de la nova junta de complex residencial.