radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Una nova iniciativa promourà la música i el patrimoni local al Castell de Palafolls

Una nova iniciativa promourà la música i el patrimoni local al Castell de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 552 0

El Castell de Palafolls serà escenari aquest vespre del projecte Visound, una proposta sorgida de la unió d’emprenedors de l’àmbit musical i d’esdeveniments amb DJ’s coneguts a casa nostra, com són Mario Otero, Basi De la Fuente o José Reyes.

Es tracta d’un projecte nascut al nostre municipi i que sorgeix arran de l’afectació que el coronavirus ha tingut per la cultura. La intenció, segons ha explicat De la Fuente a aquesta emissora, és promocionar el patrimoni a través de la música i amb la retransmissió en streaming via xarxes socials de l’actuació.

Basi de la Fuente assegura que la iniciativa té un doble benefici. D’una banda, l’oportunitat pels artistes de continuar fent la seva tasca; de l’altra, la promoció del municipi.

De la Fuente ha explicat que s’ha volgut iniciar la proposta al Castell de Palafolls, en un entorn amb vistes privilegiades. La sessió comptarà amb una actuació del mateix discjòquei conjuntament amb el saxofonista Jorge Cuscueta.

La sessió no és oberta al públic, ja que al intenció és enregistrar l’esdeveniment per poder oferir-lo a través d’Internet. Podeu trobar més informació sobre la iniciativa, entre altres, a la pàgina www.facebook.com/visoundlive.