URGENT

La Generalitat obre una línia d’ajuts per a famílies amb infants inscrits a l’educació en el lleure

Compartiu aquesta història

El Govern català ha posat a disposició de la ciutadania una nova línia de suport econòmic per a famílies amb fills que estiguin duent a terme activitats d’educació en el lleure aquest estiu.

Es tracta d’una línia adreçada a els infants i joves que estiguin inscrits en qualsevol activitat que es realitzi entre el 22 de juny i el 13 de setembre, entre elles el Casal d’Estiu de Palafolls.

L’ajuda oscil·len entre els 80 i els 100 euros per cada infant, i des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha emplaçat a la ciutadania a sol·licitar aquesta ajuda ja que es considera una bona ocasió per fer econòmicament més sostenible l’accés a l’educació en el lleure, sobretot en un any amb l’afectació del coronavirus i la necessitat dels infants de gaudir d’aquestes activitats.

Anna Rovira és tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el 14 de setembre, però Rovira ha recordat que es donarà la prestació fins que s’esgoti el límit econòmic que s’hi ha destinat.

Entre els requisits per poder optar a aquests ajuts, es demana inscriure infants a càrrec d’entre 3 i 17 anys, estar empadronat o residir legalment en un municipi de Catalunya i que la unitat familiar tingui ingressos bruts anuals inferiors als 25.180,44 euros.

Les sol·licituds per aquesta nova línia d’ajuts de la Generalitat per a activitats d’educació en el lleure es poden fer a través de l’enllaç que trobareu al web www.palafolls.cat o directament a la pàgina web www.gencat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics