radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Blanes ajorna el cicle Cinema als Barris i suspèn el Docus a la Fresca

Blanes ajorna el cicle Cinema als Barris i suspèn el Docus a la Fresca

COMPARTEIX-HO
, / 420 0

Foto: Ajuntament de Blanes

El municipi veí s’ha vist obligat a ajornar el cicle de Cinema als Barris, que havia de començar demà dimarts. La decisió s’ha pres davant la situació de la pandèmia, i segons indica el consistori l’activitat quedarà «congelada» fins que les condicions sanitàries facin aconsellable la seva celebració.

L’Ajuntament de Blanes, des del Departament de Participació Ciutadana, s’ha posat en contacte amb les associacions de veïns que col·laboren en l’organització de l’activitat, per comunicar-los l’ajornament.

El cicle de Cinema als Barris hagués començat aquest dimarts i s’hagués fet en 6 barris diferents de Blanes.

D’altra banda, segons ha informat també el consistori blanenc, el cicle Docus a la Fresca, que s’havia programat per totes les nits d’agost ala Plaça Verge Maria, ha quedat finalment suspès. El cicle, organitzat per l’Associació Cultural La Focal amb el suport de l’ajuntament, ofereix projeccions de cinema compromès, i arribava enguany a l’11a edició.