URGENT

L’Ajuntament no obrirà, de moment, el Molí d’en Puigvert

Compartiu aquesta història
Foto: Alberto-g-rovi – Wikipedia

El consistori palafollenc ha informat que aquesta instal·lació, que s’ofereix a la població per a dur-hi a terme celebracions i trobades, no obrirà les portes, almenys per ara.

Així ho ha confirmat la 1a Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla, que argumenta que no es poden garantir les mesures necessàries per poder reobrir l’espai.

Pla ha dit que cal revisar bé com es gestionen els espais per garantir-ne les condicions de cara a evitar contagis per Covid-19, i ha demanat paciència a la ciutadania.

Ho ha explicat en declaracions a aquesta emissora.

El Molí d’en Puigvert és un equipament municipal que compta amb una sala polivalent amb taules i cadires i amb l’era al voltant de la casa. La instal·lació s’ofereix a la ciutadania els caps de setmana no festius, ja que els dies laborables l’espai acull activitats de la Fundació Privada El Molí d’en Puigvert.

Pla insisteix en què l’equip de govern està prioritzant la reobertura dels espais municipals un cop es poden garantir les mesures de seguretat necessàries davant el coronavirus.

L’Ajuntament de Palafolls no té, de moment, una data prevista per la reobertura del Molí d’en Puigvert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics