radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » L’ACEP publica diversos vídeos per promocionar els negocis del nostre municipi

L’ACEP publica diversos vídeos per promocionar els negocis del nostre municipi

COMPARTEIX-HO
, / 390 0

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha publicat durant aquests darrers dies diversos vídeos promocionals per donar suport i potenciar el consum als negocis i establiments de la nostra vila.

Als clips, difosos per l’ACEP a les seves xarxes socials, s’hi poden veure imatges de diferents dels comerços de Palafolls amb els seus responsables enviant missatges per promoure el consum local i de proximitat.

Amb aquests vídeos promocionals, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha volgut incentivar el comerç local, del qual en destaca aspectes com la qualitat, la passió per la feina ben feta, la dedicació, la professionalitat i la proximitat.