radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » El Casal d’Estiu de Palafolls obrirà preinscripcions el proper dimecres 3 de juny

El Casal d’Estiu de Palafolls obrirà preinscripcions el proper dimecres 3 de juny

COMPARTEIX-HO
, / 489 0

En els darrers dies hem anat coneixent els detalls dels preparatius per l’edició d’enguany del Casal d’Estiu municipal, que vindrà marcada, inevitablement, per una necessària adaptació a la “nova normalitat” degut a la pandèmia de la Covid-19.

Avui hem conegut les dates de preinscripció per l’activitat, que s’obriran el proper dimecres 3 de juny i s’allargaran fins el divendres 12. Durant aquests 10 dies, el tràmit es podrà fer de forma telemàtica mitjançant instància genèrica, adjuntant full de sol·licitud i també la resta de la documentació necessària –com és el permís de recollida del familiar o persona a càrrec, una enquesta de salut omplerta i la declaració responsable de simptomatologia, la targeta sanitària i carnet de vacunes actualitzat, la fotografia identificativa del nen o nena i l’autorització omplerta per les sortides i els drets d’imatge.

Paral·lelament, el consistori ha obert la possibilitat de fer la preinscripció al casal de forma presencial, entre els dies 8 i 12 de juny, dirigint-se a l’OAC amb cita prèvia; l’ajuntament, però, demana que el tràmit es faci telemàticament sempre que sigui possible.

Anna Rovira és tècnica de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Rovira ha explicat que, a l’hora d’organitzar l’activitat, enguany s’ha preferit concentrar la petició de documents i d’informació durant el període de preinscripció per, d’aquesta manera, simplificar el futur període de matrícula; llavors només farà falta efectuar el pagament corresponent.

L’Ajuntament ja informat que, en cas que les demandes de preinscripció superin el nombre de places disponibles, s’aplicaran 3 criteris d’admissió: ser resident a Palafolls –que atorgarà 20 punts-, treballar al municipi -20 punts- i haver estat usuari del servei l’any passat –en aquest cas, 10 punts.

Per qualsevol dubte relacionat amb el Casal d’Estiu, cal enviar un correu electrònic a l’adreça plf.ensenyament@palafolls.cat.