URGENT

Eric Suaña és presentat com a nou entrenador de l’amateur del CD Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: Instagram CD Palafolls – @cd_palafolls

Ahir a la tarda, el CD Palafolls va presentar de forma oficial el nou tècnic que ha de capitanejar l’equip Amateur del futbol palafollenc a partir d’ara.

Es tracta d’Eric Suaña, entrenador que ja ha passat per diferents categories de clubs com el Racing Blanenc, el Llagostera o el Calella, i que ara aterra a Palafolls.

En declaracions a aquesta emissora, Suaña ha explicat que tenia ganes de fer el salt a ser un primer entrenador. Ho fa després del seu pas pel futbol formatiu, un àmbit que, assegura, li agrada molt i del qual en destaca l’agraïment que es rep dels més joves que practiquen i aprenen l’esport.

A banda del seu pas per equips de la nostra zona, Suaña també desenvolupa la seva tasca esportiva a l’escola del Futbol Club Barcelona.

L’ara ja entrenador del CD Palafolls explica que la seva vinculació amb el club palafollenc es remunta a la seva etapa com a jugador, tot i que posteriorment havia seguit també els partits dels seus companys.

Suaña assegura que el seu propòsit com a nou entrenador del club és que els palafollencs es diverteixin amb el joc de l’equip al Palastàdium.

Eric Suaña ha explicat que, a banda del primer contacte amb l’equip directiu, també ha tingut ocasió de parlar amb els capitans de l’equip sobre algunes de les seves idees de cara a la temporada que ve, entre les quals hi ha la intenció de fitxar nous jugadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics