URGENT

Govern i oposició s’enganxen amb la moció del sou dels regidors

Compartiu aquesta història
Imatge del ple telemàtic d’ahir dijous, 23 d’abril, a l’Ajuntament de Palafolls

Un dels 9 punts a l’ordre del dia era la moció que presentava el grup municipal del Palafolls En comú  que proposava una rebaixa del 20% dels sous dels regidors de l’Ajuntament de Palafolls i que aquests diners es destinessin a Serveis Socials.

Clara Hidalga, portaveu de Palafolls En Comú, va exposar que la moció volia ser una mostra de solidaritat amb la població que pateix a causa de la crisi del covid-19.

El PSC, també a l’oposició, es va sumar a la proposta dels comuns acotant la mesura a aquest any, revisable per l’any que ve segons com evolucioni la situació. Dolors Agüera, la portaveu socialista a l’Ajuntament, explica que els polítics han de contribuir i responsabilitzar-se abaixant-se aportacions i sous davant d’aquesta crisi.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va explicar que actualment la millor manera que té l’Ajuntament per treballar per pal·liar la crisi del coronavirus és la implicació i el treball dels regidors i amb aportacions econòmiques.

Alemany va explicar que la implicació dels regidors d’ERC és total en resoldre la problemàtica actual i recorda que actualment l’Ajuntament té disponibilitat econòmica per afrontar la situació.

Per tot plegat el grup municipal d’Esquerra va votar en contra de la moció de rebaixa dels sous i assignacions públiques. Alemany assegura que si la situació fos diferent, s’afrontaria la situació de diferent manera.

Segons l’alcalde, actualment té acumulades més de 600 hores  de treball fora de la seva dedicació establerta, que és de 13 hores a la setmana.

El ple d’ahir, de poc més de 2 hores, es va fer de forma telemàtica amb tots els regidors connectats a través d’internet des de casa seva cosa que va provocar alguns problemes tècnics i de qualitat del so. Podeu recuperar el ple, en format vídeo, al web de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics