URGENT

Es reparteixen les primeres mascaretes a Palafolls

Compartiu aquesta història

Tres equips de l’Ajuntament de Palafolls han començat aquest matí el repartiment de mascaretes personals a cada casa del nostre municipi. De moment  s’ha començat per les zones més poblades; el centre, Sta. Maria i St. Lluís. En total es preveu repetir més de 10.000 mascaretes tèxtils d’ús personal i que són reutilitzables, un cop rentades a més de 60 graus.

Aquestes mascaretes les han fet un centenar de voluntaris coordinats per equips que s’encarreguen de tot el procés, des de cosir els plecs i les gomes, rentar-les a altes temperatures i planxar-les per tal de lliurar-les amb total garantia higiènica a la ciutadania.

La majoria de palafollencs coneixia la iniciativa i ha rebut les mascaretes amb gratitud, ja que els permetrà sortir a comprar amb més garanties. Ens ho expliquen la Pastora, en Joaquim i l’Araceli i en Pau que avui han rebut les mascaretes.

Aquestes mascaretes es lliuren a totes les edats i persones que viuen a la llar. Així els repartidors pregunten quanta gent viu a la llar i lliure paquets tancats amb el nombre de mascaretes. Tota l’operativa queda  registrada a un aplicatiu que permet controlar les llars on s’ha lliurat i la quantitat i aquelles llars on no s’ha pogut dur a terme l’entrega.

D’altra banda la producció de mascaretes continua i l’Ajuntament coordina tota l’operativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics