radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » L’Ajuntament posa en marxa un servei d’orientació familiar durant el confinament

L’Ajuntament posa en marxa un servei d’orientació familiar durant el confinament

COMPARTEIX-HO
, / 525 0

El confinament es viu des de realitats molt diverses i s’afronta de maneres diferents, en funció de si es viu sol, amb parella, amb la família, amb fills o sense, entre altres factors.

Precisament aquests dies, l’Ajuntament de Palafolls ha posat en marxa el Servei d’Orientació Familiar encarat a afrontar el confinament amb eines i recursos per a la gestió positiva dels conflictes i les emocions.

En aquest sentit, el servei té per objectiu escoltar de forma activa les famílies amb infants i adolescents i que tinguin dubtes al voltant del suport educatiu que s’ha de fer o també entorn als hàbits, el lleure, la utilització de les pantalles, els processos de dol, l’autoregulació i les eines per gestionar les emocions, entre altres.

Ho explica la psicopedagoga Maria Helena Tolosa, responsable del servei.

La iniciativa s’ha posat en marxa de dilluns a divendres, excepte festius, de 10 del matí a 12 del migdia i de 3 a 5 d ela tarda. Per demanar orientació cal enviar un WhatsApp al telèfon 671 631 415 o bé un correu electrònic a mhelenatolosa@gmail.com amb el nom i cognom i sol·licitant dia i hora de trucada, que pot ser el mateix dia.

La iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Palafolls sota el marc del projecte Educació 360 – Educació a Temps Complet, compta amb el suport dels centres educatius de Palafolls i la Diputació de Barcelona.