radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » L’Ajuntament prohibeix llençar les escombraries abans de les 8 del vespre

L’Ajuntament prohibeix llençar les escombraries abans de les 8 del vespre

COMPARTEIX-HO
, / 1317 0

El consistori palafollenc ha decretat aquest dimarts noves mesures respecte la crisi del coronavirus.

En concret l’Ajuntament prohibeix llençar les escombraries durant el dia. De fet la normativa dictada pel consistori i que estarà en vigor fins que es decreti el contrari, els palafollencs només podran treure les escombraries de qualsevol fracció entre  les 8 del vespre i  les 8 del matí. La resta d’hores no es podrà sortir a llençar les escombraries sota cap concepte.

També es recorda que durant aquest temps de confinament no es fa el servei de recollida de mobles o voluminosos casa per casa i que està del tot prohibit abandonar mobles al carrer o deixar les escombraries fora dels contenidors.

Segons el decret, la prohibició de llençar escombraries  durant el dia busca concentrar els desplaçaments que fan els palafollencs per llençar els residus a qualsevol de les 50 illes de contenidors.

El decret fa especial incidència en l’incompliment de la normativa. En aquest sentit, el consistori insisteix que faran complir les restriccions horàries i que s’aplicaran sancions als qui no segueixin les noves indicacions que estaran vigents almenys fins el final de l’estat d’alarma.