radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » L’Ajuntament endarrereix el cobrament d’impostos locals

L’Ajuntament endarrereix el cobrament d’impostos locals

COMPARTEIX-HO
, / 764 0

El calendari fiscal de Palafolls preveia el proper dia 4 d’abril com a data de cobrament de la taxa municipal dels guals i el 4 de maig com el dia màxim de cobrament de la primera fracció del rebut de l’impost de circulació.

L’Ajuntament però ha anunciat que ajorna la data de cobrament d’aquests impostos i taxes locals que ara es cobraran el proper dia 2 de juny, juntament amb la taxa de cementiri, que ja estava previst per aquest dia.

El consistori explica que, davant els problemes econòmics que es deriven de la crisi del coronavirus, es modifica el calendari fiscal per facilitar el pagament als palafollencs.

Sobre el cobrament dels preus públics de la llar d’infants i de l’Escola de Música, el consistori explica que el mes de març només es cobrarà fins el dia 12, dia que es va suspendre l’activitat acadèmica. Igualment aquests 12 dies no es cobraran fins el dia 2 de maig. En el cas de la llar d’infants, en el rebut de maig també s’hi adjuntaran els serveis de menjador i l’acollida dels mesos de gener, febrer i els 12 dies de març.

Cap dels dos serveis no es cobrarà a les famílies si no es presten.

El consistori manté la data de principis de juliol com la prevista per cobrar la primera fracció de l’impost de l’IBI i de les escombraries, els principals rebuts municipals.

Tot i això, l’Ajuntament avisa que aquest calendari pot estar subjecte a modificacions en funcions de l’evolució de la crisi del coronavirus