radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Inici » L’Ajuntament denunciarà aquells que surtin a comprar amb massa freqüència

L’Ajuntament denunciarà aquells que surtin a comprar amb massa freqüència

COMPARTEIX-HO
, / 1259 0

El consistori palafollenc ha emès un ban d’alcaldia aquestes darreres hores recordant diverses recomanacions i advertències que cal tenir en compte a l’hora de sortir a comprar als comerços.

Arran del decret d’estat d’alarma, que limita la mobilitat de persones al carrer, l’Ajuntament ha recordat que es pot sortir a comprar però amb restriccions, argumentant que cal minimitzar tot el possible el contacte físic i el risc de contagi, limitant també el nombre de sortides.

En aquest sentit, el ban emès pel consistori informa que es denunciarà a aquelles persones que abusin de les sortides per anar a comprar, que segons informa l’Ajuntament ja han estat detectades.

Per tot plegat, a partir d’avui dimecres, l’Ajuntament ha anunciat que es permetrà un màxim d’una compra cada 3 dies als supermercats, botigues d’alimentació i grans superfícies comercials –exceptuant les fleques. Els establiments hauran d’informar a la Policia Local l’incompliment d’aquesta instrucció, i tota persona que contravingui aquesta disposició, en aquest sentit, serà objecte de denúncia per part dels agents de l’autoritat.

L’Ajuntament ha informat que aquests avisos es faran públics a través de cartelleres i expositors municipals, així com a la mateixa web municipal, canals de comunicació, xarxes socials i als comerços d’alimentació.