radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » 7 ràdios locals de l’Alt Maresme i la Selva Marítima s’uneixen per emetre una cançó conjuntament

7 ràdios locals de l’Alt Maresme i la Selva Marítima s’uneixen per emetre una cançó conjuntament

COMPARTEIX-HO
, / 444 0

La setmana passada, arran del confinament, des d’aquesta emissora es va decidir impulsar una iniciativa amb la Policia Local de Palafolls per donar ànims a la ciutadania.

Va ser fent sonar una cançó, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, que els veïns van poder escoltar per l’antena Ràdio Palafolls i des dels vehicles de la policia, i que van poder compartir treient les seves emissores als balcons i finestres.

Ara, aquesta iniciativa es tornarà a repetir però ampliant molt més el radi d’acció. Aquest cop, 7 emissores de la nostra zona emetran, a la mateixa hora d’avui dimecres, una cançó. Seran Nova Ràdio Lloret, Ràdio Blanes, Ràdio Tordera, Ràdio Pineda, Ràdio Calella TV, Ràdio Sant Pol i aquesta emissora, Ràdio Palafolls.

La proposta que es fa als veïns i veïnes d’aquests municipis és la mateixa: que tothom tregui als seus balcons o finestres el seu aparell de ràdio, que pugin el volum i que facin ressonar la cançó. El tema, de moment, és una sorpresa, i ha estat consensuat entre les 7 emissores que impulsen la iniciativa. Tot i així, us podem avançar que es tracta d’una cançó popular i animada, i que servirà per animar-nos tots plegats durant aquests dies d’obligat confinament a casa.

L’acció es durà a terme avui dimecres dos quarts de 6 de la tarda, i s’impulsa sota els lemes #JoEmQuedoaCasa i #TotAniràBé.