radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Malgrat reobre l’aparcament del CAP, fins ara en obres pels danys del temporal Gloria

Malgrat reobre l’aparcament del CAP, fins ara en obres pels danys del temporal Gloria

COMPARTEIX-HO
, / 596 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat aquest dimarts la reobertura del pàrquing del centre d’atenció primària, situat arran de la riera de Sant Genís de Palafolls.

Aquest espai va resultar afectat pel pas del temporal Gloria del passat mes de gener, quan el desbordament de la riera va fer caure un tros de mur de l’aparcament i va fer caure un dels vehicles a l’aigua.

Les obres, assumides des del mateix ajuntament malgratenc, han consistit en la construcció d’una escullera per reforçar de forma provisional la riera en aquest punt. En aquest sentit, el consistori informa que tot i que és competència de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’ens municipal s’ha fet càrrec de l’arranjament provisional per poder reobrir aquest espai en un termini breu de temps. Des de l’Ajuntament de Malgrat es considera que ara encara és més necessari aquest espai.

Tal i com ja va avançar l’ACA fa unes setmanes, la previsió és que properament s’iniciïn les obres de canalització d’aquest tram de la riera.