radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Es registren 4 casos nous de coronavirus a l’Hospital de Calella

Es registren 4 casos nous de coronavirus a l’Hospital de Calella

COMPARTEIX-HO
, / 893 0

Segons les últimes dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme, l’Hospital Sant Jaume de Calella registrava al final de la jornada d’ahir 4 casos nous de coronavirus.

Aquests casos, sumats als que ja hi havia al centre hospitalari, eleven a 11 el nombre de persones afectades per la CoVid-19.

D’altra banda, entre l’Hospital de Calella i el de Blanes, centres que gestiona la mateixa CSMS, la xifra de personal sanitari afectat pel coronavirus se situa als 23 treballadors i treballadores.

Segons dades de la corporació, a la Regió Sanitària Girona, on s’inclouen els centres de la nostra zona, s’han confirmat en les darreres hores 183 casos nous de coronavirus SARS-Cov-2, que eleven fins a 543 el nombre total d’afectats, 38 dels quals en estat greu. Gairebé la meitat del total -202- són professionals sanitaris. En total, segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, del total de casos acumulats fins ara a la Regió Sanitària Girona han mort amb la CoVid-19 un total de 28 persones, totes elles amb patologies prèvies.