URGENT

HTOP hotels dona 700kg de menjar a Lloret

Compartiu aquesta història

La cadena hotelera HTop Hotels, amb seu a Palafolls, ha fet arribar més de 700 quilos de fruita i verdura al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar.

L’Ajuntament d’aquesta ciutat ha valorat l’aportació de manera molt positiva ja que assegura que ajuda a reforçar l’estoc d’aquest Centre de Distribució d’Aliments.

A Lloret s’ha activat un servei d’àpats a domicili. Un servei destinat a la gent gran en situació d’alta complexitat, aïllament social i manca de xarxa familiar i social de suport i que coordina Protecció Civil de Lloret. Es serveix un menú genèric en un servei operatiu fins al 30 d’abril, tot i que es podrà modificar en funció de com evolucioni la situació amb el coronavirus.

La cadena hotelera HTOP té diferents hotels a la zona. A Lloret en té 4, a Malgrat en té 2 i a Santa Susanna 3, entre d’altres localitat veïnes.

Justament el govern espanyol ha ordenat la suspensió de l’activitat d’hotels, càmpings i altres establiments turístics en el termini màxim d’una setmana a causa del coronavirus.

En una ordre del Ministeri de Sanitat, l’executiu decreta que els allotjaments han de tancar a partir del moment que no tinguin hostes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics