radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Nylstar presenta un expedient de regulació temporal d’ocupació

Nylstar presenta un expedient de regulació temporal d’ocupació

COMPARTEIX-HO
, / 503 0

L’empresa tèxtil de Blanes ha convocat el comitè per donar els detalls d’aquest nou expedient. La gran part de la matèria primera que usa la companyia a la seva planta blanenca prové d’Itàlia, cosa que juntament amb les actuals complicacions en el transport terrestre pel coronavirus, han provocat un problema a la producció de Nylstar, que s’ha quedat sense gènere per produir.

Els sindicats creuen que l’ERO temporal proposat per la companyia afectarà la totalitat de la plantilla, i que la intenció de l’empresa és tramitar-lo ràpid. Des de la setmana passada, tota la part comercial i d’oficines ja va començar a fer teletreball com a mesura de prevenció per evitar contagis, però el comitè creu que l’ERO també afectarà a aquests departaments

Nylstar ja va viure una crisi el 2016, quan va arribar a aturar la producció durant vuit mesos i va presentar un expedient temporal per a tota la plantilla. Després, es va reinventar per passar a fer fils d’alt valor afegit.