radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Malgrat confirma el seu primer cas de coronavirus en un altre usuari d’Aspronis
, / 1677 0 0

Malgrat confirma el seu primer cas de coronavirus en un altre usuari d’Aspronis

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Malgrat confirma el seu primer cas de coronavirus en un altre usuari d’Aspronis

La Fundació Asponis ha confirmt aquest migdia el segon cas de contagi per coronavirus que afecta a un usuari dels seus serveis a la zona. En aquest cas el contagi s’ha detectat al Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) que la fundació té a Malgrat de Mar.

Segons expliquen des d’Apsronis des del passat dia 6 de març, la persona afectada no assisteix al servei per malaltia comuna. Uns dies després va ingressar a l’Hospital de Calella per complicacions. Ahir a la tarda, la família va comunicar a la direcció del servei que ha donat positiu per coronavirus. La persona es troba aïllada a l’hospital calellenc i evoluciona favorablement.

En un vídeo adreçat als seus veïns, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, confirma aquest primer cas i recorda als ciutadans que la situació que vivim no és cap broma i demana als malgratencs que es facin cas a les autoritats.

Mercader recorda que tothom s’ha de quedar a casa i dóna les gràcies als qui s’enfronten al virus “en primera fila”.

Aquest nou cas d’Aspronis és el primer que es detecta a Malgrat de Mar. Es dona el cas que que el primer cas de la fundació Aspronis va ser el d’una usuaria de la Residència Pinya de Rosa a Palafolls, la primera persona contagiada al nostre municipi.

Aspronis explica en un comunicat que aquesta persona contagiada a Palafolls, hospitalitzada a Can Ruti, evoluciona favorablement. El cas palafollenc va obligar a confinar a 11 usuaris més de la residència, els qui van tenir contacte amb la persona contagiada i manté a 6 professionals  en quarantena als seus domicilis.