URGENT

Els voluntaris palafollencs comencen a ajudar a les persones amb més necessitat

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Aquest matí, una desena dels diversos voluntaris que van respondre a la crida feta per l’Ajuntament de Palafolls per ajudar a les persones més necessitades s’han reunit al consistori per rebre les primeres instruccions.

Aquestes persones, principalment joves del municipi, s’encarregaran d’ajudar a les persones grans, dependents o amb més vulnerabilitat de Palafolls amb les tasques que necessitin durant aquests dies de confinament, com poden ser les compres o tirar les escombraries, entre altres. També ajudaran a les famílies que tinguin fills petits i els sigui difícil conciliar l’activitat laboral.

Aquest matí han rebut la formació necessària per part del consistori per poder dur a terme les tasques de voluntariat amb seguretat i per assistir correctament a les persones que ho necessitin.

La Clàudia, la Carolina i l’Arnau, tres dels joves, explicaven aquest matí els motius que els han portat a oferir-se com a voluntaris en aquest servei ciutadà i les tasques que esperaven fer.

————1

Els joves esperaven aquest matí a entrar a l’Ajuntament on se’ls han donat les indicacions necessàries per poder fer les tasques de voluntariat, que es coordinen des del propi consistori. Part del material que utilitzen els voluntaris d’aquesta borsa per dur a terme la seva activitat, com mascaretes i guants, ha estat cedit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics