radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Suspesa l’activitat cultural

Suspesa l’activitat cultural

COMPARTEIX-HO
, / 760 0

L’àmbit cultural no s’escapa de les suspensions i ajornaments per culpa del coronavirus. El Teatre de Palafolls ha cancel·lat tota la seva activitat. Aquest diumenge s’havia de celebrar una nova sessió del cicle Petit Teatre, però s’ha hagut d’ajornar.

També s’ha suspès la visita que la banda de Palafolls havia de rebre per part de la Farmington High School Band d’Estats Units, que finalment no podrà assistir al municipi, així com tampoc una altra visita prevista per la Festa Major Petita.

Ricardo Morales és tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Les cancel·lacions en l’àmbit de les activitats culturals i de les entitats socials de Palafolls afecten també a espais com el Casal de la Dona, Can Forroll o el Local Jove Can Batlle, així com l’activitat de l’Esplai el Pas.

Pel que fa a l’exposició de fotografies de Joana Heredia prevista al MiD a partir de dilluns, Morales explica que s’ha decidit deixar preparada igualment la mostra a l’espera que, un cop s’aixequin les restriccions, es pugui obrir al públic.

Des de l’Àrea de Cultura expliquen que cal anar pas a pas i que treballen amb la previsió que es puguin celebrar actes més llunyans en el calendari, com pot ser la Festa Major Petita, gestionant tot el que fa falta perquè es puguin dur a terme.