radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Can Batlle organitza un grup de voluntaris per ajudar a la gent gran del municipi

Can Batlle organitza un grup de voluntaris per ajudar a la gent gran del municipi

COMPARTEIX-HO
, / 791 0

La gent gran és la principal població de risc a l’hora de complicacions en cas de contagi de coronavirus i, davant d’això, el principal consell és evitar que aquest col·lectiu tingui contacte amb altres persones que podrien estar contagiades. Això podria limitar la mobilitat i el dia a dia d’aquest col·lectiu.

Seguint les iniciatives similars d’altres localitats, el local jove Can Batlle, ha organitzat una borsa de voluntaris que donin un cop de mà a la gent gran en aspectes com fer la compra, fer encàrrecs i gestions, tot plegat per evitar que els avis surtin de casa on estan protegits.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut del local jove Can Batlle.

Aquests voluntaris també poden encarregar-se de tenir cura dels infants d’aquelles famílies amb problemes de conciliació laboral i quem, per tant, no poden ocupar-se dels fills mentre no hi ha classe. D’aquesta manera es podria evitar que els infants hagin d’estar-se els avis i s’aconseguiria millorar la protecció de la gent gran contra el coronavirus.

Els joves que vulguin apuntar-se a la borsa poden contactar amb les xarxes socials de Can Batlle o a través del telèfon mòbil 673 28 31 30.

La iniciativa s’ha vehiculat aquest divendres al matí a través de les xarxes socials del local jove de can Batlle, i en qüestió d’hores ja hi ha una 10a de joves voluntaris que es coordinaran per cobrir les necessitats dels més grans.