radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Els centres educatius tancaran a partir de demà divendres

Els centres educatius tancaran a partir de demà divendres

COMPARTEIX-HO
, / 583 0

Així ho ha anunciat aquest migdia el Govern català, amb la intenció de prevenir la propagació del coronavirus. Els centres educatius tancaran les seves portes ja a partir de demà divendres i no pas dilluns, com s’havia anunciat fa poques hores.

La mesura, inèdita, afectarà gairebé 1 milió 800 Mil alumnes si prop de 100 Mil docents. La decisió, que es preveu que s’allargui durant 14 dies, afecta a les escoles bressol, escoles, instituts, universtitats i centres de formació professional.

A Palafolls, el tancament de les escoles comporta també la cancel·lació de les jornades de portes obertes de la setmana que ve previstes per dimarts a Mas Prats i divendres a Les Ferreries.

Fins avui, s’han tancat un total de 44 centres educatius arreu de Catalunya. La majoria d’aquests centres se situen a Igualada i als pobles propers, després que ahir es detectés un brot actiu de coronavirus a la zona. També s’han tancat alguns centres educatius de Barcelona, Sabadell, El Prat de Llobregat o Badalona, seguint les instruccions del Departament de Salut, i s’ha ofert un servei de guàrdia per les famílies que ho necessitin.

En total, avui dijous ja no han anat a classe més de 17 Mil 300 alumnes.