URGENT

La Barretina Sona enceta demà els concerts de Jazz Vermut amb Tati Cervià Trio

Compartiu aquesta història

El cicle musical impulsat per l’Associació La Barretina Vermella comença demà diumenge un altre dels espais de la seva programació d’enguany.

Després de passar per propostes com Maria del Mar Bonet, Clàudia Cabero o Mazoni, entre altres, la Barretina Sona enceta demà les actuacions incloses en el Jazz Vermut. Les actuacions ja no són al vespre dels dissabtes com fins ara sinó que passen a oferir-se els diumenges al migdia, tal i com res el títol, a l’hora del vermut.

El primer concert que inclourà aquest cicle serà el de Tati Cervià Trio, una formació encapçalada per la cantant gironina Tati Cervià, amb més de 25 anys de carrera a les seves espatlles, i en què l’acompanyen Toni Pujol al contrabaix i Jaume Fulcarà a la guitarra.

La mateixa cantant ha explicat en una entrevista a Ona Maresme quin tipus de proposta es podrà veure demà a la Barretina Vermella.

El concert de Tati Cervià Trio tindrà bossa nova, boleros i principalment jazz, basant-se en estàndards del gènere i donant el toc personal de la formació en les seves interpretacions.

Tati Cervià ha dedicat la seva carrera a endinsar-se també en disciplines com el teatre o la música infantil, tot plegat des d’una perspectiva jazzística, i destaca també el seu interès per explorar cultures que desapareixen, també a través d’aquesta òptica.

El concert de Tati Cervià Trio tindrà lloc a les 12 del migdia de demà diumenge al local de la Barretina Vermella, i les entrades es poden comprar al web de l’associació.

La següent proposta del cicle de Jazz Vermut de la Barretina Sona tindrà lloc el següent diumenge, dia 15, de la mà de Gemma Abrié Duet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics